Наши приятели
AMX Mod X България Сайт обвързващ всичко свързано с AMXModX, SourceMod, Metamod, Metamod:Source, Half-Life 1 и Half-Life 2 модификациите
|
AMX MOD X България Следващия етап в Half-Life скриптирането
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
u3u
Support: 0
|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2012 10:10 pm Заглавие: WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE
Виж поста отделно |
|
|
Здравейте, въпросът ми не е кратък моля за помощта ви, тъй като аз си блъсках главата една седмица в търсене на решение, но нищо не открих.
Така следния проблем е че като пусна сървър никой не може да влиза в него дори и аз, с реално ИП съм сървъра е в изправност пращам директорията на HLDS-то на един приятел
и от него тръгва.. проблемът не е в доставчикът ми попитах ги и тях те ми казаха че проблема не е от тях да пробвам да сменя порта на сървъра и да изключа Firewall-а, е направих го но нищо не става
когато пусна в сървъра и опитам да вляза в конзолата ми изписва следното:
WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE
NET Ports: server 27015, client 27005
Could not get TCP/IP address, TCP/IP disabled
Reason: WSAENOT
Това е при порт 27015
Когато сменя порта на друг.. да речем 27018 или друго няма значение стига да не е 27015 излиза само това:
Connecting to 78.90.226.23:27018...
Retrying 78.90.226.23:27018...
Изписва ми Failed to contact game server и нищочко
С Windows 7 съм, 30mb/s интернет - MegaLan, не съм с рутер. Не мога да разбера къде е проблемът.
Благодаря предварително на всеки опитал се да помогне. |
|
| Върнете се в началото |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Неможете да качвате файлове в този форум Неможете да сваляте файлове от този форум
|
|
|
|